Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2024, 11. – 13. oktober

Harstad Sjakklubb gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til internasjonal turnering i Harstad på Thon Hotel. Årets store happening er satt til 11. – 13. oktober og det kommer tittelspillere fra inn- og utland for å delta.

Mange runder skal spilles

Det skal spilles totalt 11 runder med en betenkningstid på 25 minutter pluss 10 sek/tillegg per spiller. Dette er samme oppsett som i fjor, noe som gir arrangøren i Harstad litt mer rom mellom rundene til å dobbeltsjekke at alt er korrekt. Merk at det er mulig å stå over en av to runder på fredag. Dette må informeres om før turneringen starter!

Overnatting på Thon Hotel Harstad

Arrangørene har inngått prisavtale med Thon Hotel: (tlf. 77 000 800) Bestill rom med referanse: 30279062 til harstad.booking(a)olavthon.no, gjerne med kopi til jestein(a)online.no. Martin sender en bestilling til hotellet den 24. sept. De som ikke har kontaktet han innen denne dato må bestille rom selv. Martin reiser på ferie 25. sept og vil ikke være tilgjengelig før 09. okt.

  • Enkeltrom kr 915,- per natt inkl. frokost
  • Dobbeltrom kr 1115,- per natt inkl. frokost

Startkontingent

Arrangørene har lagt ut betalingsinformasjon slik at du kan betale på forhånd og bare møte opp til turneringsstart. Vennligst merk betalingen med navn på spiller det gjelder for. Voksen kr 750,- | Junior kr 450,-. Avgiften dekker også kaffe hele helgen. Kontonr: 4730.20.45689 | VIPPS: #768037

Photo by David Llada

Tittelspillere på startstreken

GM Ferdinand Hellers (SWE), GM Simen Agdestein (NOR) og GM Pia Cramling (SWE) er per nå høyest rangert i turneringa. I tillegg er det mange andre tittelspillere som IM Deimante Daulyte-Cornette (FRA), FM Gunnar Lund (NOR) og IM Harriet V Hunt som nok vil ha en finger med i spillet når det kommer til turneringsseieren. Dette blir spennende!

Storslått bankett på lørdagskveld

Lørdag 12. oktober arrangeres det bankett på hotellet. Det skal serveres en tre retters middag og det blir diverse taler og underholdning. Du vil også få sjansen til å utfordre en stormester eller to til duell. Tar du sjansen? Informasjon og påmelding til bankett finnes på egen lenke.

Klubben støtter spillerne økonomisk

Sortland Sjakklubb gir økonomisk støtte til å delta på turneringa. Dette gjelder alle medlemmer av klubben. Beløpet er per nå ikke fastsatt.

Aktuelle lenker:

Arrangørens hjemmeside
Påmelding til turneringa
Påmelding til bankett