Velkommen til FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2024

Sortland Sjakklubb inviterer deg til FDVhuset Blåbyen Grand Prix som spilles 13. – 15. september på Sortland. Dette er en FIDE-ratet turnering som ikke inngår i NGP. Det skal spilles totalt 7 runder, herav 3 runder hurtig- og 4 runder langsjakk. Turneringen spilles i store og flotte lokaler i Samfunnssalen, med egen kantine som er svært populær blant deltakerne. Thon Partner Hotel Sortland ligger knappe 2 minutter gange fra spillestedet, der vi har ordnet rimelig overnatting til våre tilreisende. Håper tilbudet tas godt i mot!

Thon Partner Hotel Sortland

Hotellet ligger midt i sentrum, knappe 2 minutter gange fra Samfunnssalen som er spillestedet. Hotellet tilbyr gratis parkering og kaffe, har egen restaurant (svært populær) og elbillading for de som trenger det. Booking gjøres via telefon eller e-post direkte til hotellet. Dette for å oppnå sjakkavtalen vi har inngått med dem. Bookinger via nettsidene til Thon eller ander tredjeparter vil ikke generere sjakkavtalen.

Hotellet kontaktes på telefon 76 10 84 00 eller e-post sortland.resepsjon@olavthon.no.

Enkeltrom kr 895,- per døgn inkl. frokost
Dobbeltrom kr 1095,- per døgn inkl. frokost
Trippelrom kr 1395,- per døgn inkl. frokost

Startkontingent:

Startkontingent kan Vippses (32217) allerede nå. Ved innbetalt startkontingent er du automatisk registrert og du trenger ikke møte opp for registrering. Husk at klokkene starter kl. 20.00!

Voksne 600,- | Junior (tom 20 år) 400,-

Aktuelle lenker:

Påmelding i Turneringsservice
Turneringens egne hjemmeside
Turneringens egne facebookside