Tromsøsjakken NGP spilles 30. aug – 01. sep

Tromsø Sjakklubb inviterer til Tromsøsjakken NGP som spilles 30. august -1. september 2024 i Tromsø. Dette er en FIDE-ratet turnering i Norges Grand Prix. Det spilles totalt 5 runder langsjakk med ett parti fredag, to lørdag og to søndag. Dette er en av få rene langsjakkturneringen helt uten hurtigsjakk i Nord-Norge. Turneringen spilles i trivelige og fine lokaler i Rødbanken midt i Tromsø sentrum. Det er gangavstand til alle byens hoteller, buss og båt, og det er kun drøyt 10 minutter til flyplassen.

Kommer du?

Per skrivende stund er mesteparten av deltakerne representanter fra arrangørklubben. Høyest rangert er FM Gunnar Lund (2237), som nå representerer Alta etter at Tromsø rykket ned fra Eliteserien tidligere i år. Vi noterer oss også at far og sønn Rølvåg fra Narvik tar turen til Nordens Paris for å delta. Det er ingen spillere fra Sortland påmeldt til turneringa.

Clono live-overføring

Arrangøren er en av de største pådriverne til Clono, og da er det selvsagt en selvfølge at flest mulig partier blir sendt live. Lenke til live-overføring kommer i Turneringsservice og hos Clono når turneringa starter.

Aktuelle lenker:

Artikkel hos Tromsø SK
Påmelding i Turneringsservice