Lynsjakk på Lichess for spillere fra Nord-Norge!

Stiller Jon Fredrik Åsvang og Frank Remman til start?

Tromsø Sjakklubb avholder sitt årsmøte i morgen (ons 30. sept) og arrangerer i den anledning en Lynsjakkturnering – Åpen for alle spillere i Nord-Norge. Turneringen starter kl. 20.00 og det skal spilles 10 runder Sveitser med betenkningstid 3 min pluss 0 sek tillegg. I følge hjemmesidene til Tromsø har det vært hjemmeseier i de tre siste arrangerte turneringene. Det er derfor på høy tid at spillere fra Sortland og andre sjakklubber hiver seg med på turneringen og setter disse “Tromsøkarran” skikkelig på plass 🙂

HUSK, at for å delta i turneringene til Tromsø, må du være en del av laget. Du melder deg inn på vedlagt lenke, hvis du ikke allerede er medlem fra før. Når du har fått godkjent din innmelding kan du melde deg på turneringen!

Lenker: