Nettsjakk tar helt av i disse korona-tider

Webmaster, selveste formannen og resten av sjakk-Norge har nærmest flyttet inn på det store skumle internett for å spille sjakk i disse korona-tider. For mange er det Lichess som er det nye og spennende, med muligheten for å opprette egne turneringer og lag. Sortland SK var blant de første klubbene som valgte å ta dette i bruk, og det må sies å være ekstremt vellykket. Etterhvert har flere klubber kommet til, og det er vel nesten et fåtall av norske sjakklubber som ikke er på nett for tiden. Sortland Sjakklubb arrangerer åpne turneringer på Lichess hver torsdag. Oversikt over dem finner du listet opp nedenfor. Sjekk gjerne facebook-sidene til de andre klubbene for oversikt over deres turneringer. Vi nevner: Tromsø Sjakklubb, Harstad Sjakklubb, Fauske Sjakklubb, Bodø Sjakklag og Mosjøen Sjakklubb.

Sortland arrangerer følgende turneringer: (oppdateres etterhvert)

Lichess Torsdag 19. mars kl. 19.00 – Påmelding
Lichess Torsdag 26. mars kl. 19.00 – Påmelding
Lichess Torsdag 02. april kl. 19.00 – Påmelding
Lichess Torsdag 09. april kl. 19.00 – Påmelding