Nytt år – nye muligheter

Denne gjengen er klar for det nye året!

Da kan vi endelig ønske 2020 hjertelig velkommen! De fleste av oss har fått ladet batteriene i julen, selv om Magnus Carlsen har bidratt til at de fleste av oss har fått en god del hjernetrim i romjulen.

Førstkommende fredag er det åpent hus hos formannen for nye spillere. Det kommer i hvert fall et par nye ansikter, men det er plass til flere. Hvis du har lyst til å delta, kan du kontakte Håkon på e-post hakon.natvig@vkbb.no eller tlf 97 61 20 38.

Kontingent 2020

Allerede i neste uke vil du motta faktura for kontingent 2020. Det er bestemt at vi holder oss på samme nivået som i fjor. Altså kr 600,- for ordinære medlemmer og kr 300,- for førstegangsmedlemmer.

Grasrotandelen

Grasrotandelen har vært en stor suksess for klubben vår. Uten den hadde det vært magert i klubbkassen, selv om vi har gode sponsorer som støtter oss. Det er dessverre slik at folk flytter, bytter klubb eller får barn som deltar i andre idretter enn sjakk. Da er det gjerne slik at de bytter ut sjakken med andre organisasjoner på Grasrotandelen. Det er derfor viktig at vi holder koken oppe og prøver å få vervet 1 stk per medlem hvert år. De fleste av oss kjenner noen som tipper, og fortsatt er det veldig mange som ikke har knyttet seg opp til en spesiell organisasjon eller idrett på Grasrotandelen. Spør rundt!

Vervemateriell finnes hos Norsk Tipping. Man kan knytte seg til klubben via appen eller nettsidene.

Terminliste for Våren 2020

I løpet av helgen skal vi prøve å få satt sammen en terminliste. Det er mye som skal organiseres og det planlegges alt fra klubbmesterskap i langsjakk til nybegynnerkurs. Håper flest mulig bidrar slik at ikke alt faller på høvdingene i klubben. Geirr, Jonny og Øyvind med flere har vært flinke til å bidra når det trengs, men det er rom for enda flere.

Geirr er i kontakt med forbundet ift. sjakk i Øksnes. Mer info kommer om dette. Det er også kommet inn ønsker om faste klubbkvelder annenhver uke. Man må gjerne organisere dette. Utstyr og diverse har vi selvsagt tilgjengelig.

Ønsker du spille sjakk?

Sortland Sjakklubb er Vesterålens eneste sjakklubb. Vi arrangerer kurs, turneringer og sosiale happeninger året gjennom. Klubben består av ca 45 medlemmer og er med det blant de 4 – 5 største klubbene i Nord-Norge. Ta gjerne kontakt med oss!