FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2019

Det er nå kun fire måneder til årets helgeturnering (13. – 15. september) går av stabelen på Sortland. Det er per nå 24 påmeldte, men våre ambisjoner er å nå det magiske tallet 70. Vi vet at det er et ambisiøst mål, men med den voksende interessen for sjakk som er nå, håper vi å nå det målet innen turneringsstart.

Egen hjemmeside

Som de fleste vet, har turneringen en egen hjemmeside der du finner alt av informasjon du trenger. Skulle det være noe du ikke finner ut av etter å besøkt siden, ta gjerne kontakt med oss.

Konkurranse

Melder du deg på turneringen og booker overnatting på Sortland hotell før 1. juni, er du med i trekningen av gratis startkontingent og gratis kantine. Hvis du allerede vet at du skal delta, så er det i hvert fall ikke noe vits lenger å sitte på gjerdet. Meld deg på og book overnatting!

Følg oss gjerne på facebook for siste nyheter og mer info om konkurransen.