Geirr Alén Rasmussen fyller 70 år

I dag fyller vår gode sjakk-kollega og venn, Geirr Alén Rasmussen hele 70 år! Selv om du er ett år eldre, er det vel få som er like aktiv som du. Du og Hilde reiser land og strand, nå sist til Oseania i 3 måneder. Og når du er hjemme så er du med på både quiz og sjakk.

Du har kanskje ikke den høyeste sjakkratingen i klubben, men du er absolutt en av de ivrigste. Du finner ofte positive ting å ta med deg, selv om det kanskje gikk rett åt skogen resultatmessig. Det er en utrolig flott egenskap, som mange i klubben misunner deg over.

I dag feirer du sammen med familien din, men om knappe 14 dager reiser vi til Narvik for å spille Rallarsjakken. Da får vi dra frem klubbkortet og spandere en bursdagsmiddag på deg. Salut!

Gratulerer så masse med dagen, Geirr!
Sortland Sjakklubb ønsker deg alt godt i årene som kommer.

Martin