VIKT Grand Prix – Hadsel 2019

Hadsel Hallpark i samarbeid med Sortland sjakklubb arrangerte i dag en uhøytidelig sjakkturnering på Stokmarknes. Totalt møtte 15 stykker opp til det som skulle bli en strålende sjakk-søndag.

Som forventet dominerte Sortlandspillerne, men det var enkelt for oss “rutinerte” å se at deltakerne fra Hadsel hadde spilt mye sjakk, enten ved brettet eller på nettet. Alle deltakerne kom godt forberedt, med kunnskap om både åpningsteori og sluttspill. Best av Hadsel-spillerne ble Roy Arne Johannessen med 4 poeng av 6 mulige. Det holdt til en flott 3. plass!

Vi håper med dette arrangementet at sjakkinteressen i Hadsel og resten av Vesterålen når nye høyder. Tilbakemeldingene fra deltakerne var i hvert fall gode, og flere ytret ønske om å bli medlem i en klubb. Om Hadsel får sin første sjakklubb på flere tiår vites ikke, men interessen for sjakk er i hvert fall der.

Takk til Hadsel Hallpark og Mats Celius Oshaug som satt i gang dette arrangementet!

Aktuelle lenker:

Fullstendig resultatliste
Hadsel Hallpark (Bilder)
Artikkel hos Vesterålen Online
Artikkel hos Bladet Vesterålen