KLUBBMESTERSKAPET I LANGSJAKK 2018: RUNDE 3

Svein-Harald strekker hendene i været etter å ha vunnet sitt parti.

Tredje runde i Klubbmesterskapet i langsjakk ble spilt denne uken. Martin møtte Jon Fredrik på førstebordet, noe som resulterte i poengdeling. Begge spillerne hadde sine sjanser i partiet, men det hele ebbet ut i en remis etter at brikkene ble byttet av. På andrebordet tok Håkon en viktig seier over Werner. Sistnevnte spilte litt unøyaktig i åpningen med de sorte brikkene, og det utnyttet formannen til det fulle. Ellers ble det poengdeling mellom Kenneth og Vladimir, mens Ervin, Svein-Harald, Geirr, Torstein og Lars tok en viktig seier i sine respektive partier.

Neste runde spilles tirsdag 20. mars kl. 18.00. Dette blir siste runde før påske! Følgende partier er meldt utsatt:

Lars – Øyvind
Vegar – Kjetil