Rallarsjakken 2017: Martin overbeviste med en flott 4 plass i Gruppe A, mens Ervin gjorde sitt beste turneringsresultat til nå.

Rallarsjakken 2017 ble spilt denne helgen i Narvik med totalt 66 deltakere på startstreken. I Gruppe A fikk Martin virkelig fart på brikkene og endte til slutt på en flott 4. plass med 3,5 poeng. Kun kvalitets-poeng gjorde at Martin ikke endte på pallen. Kaj Roger kom på en 25. plass med 1,5 poeng samme gruppen. I Gruppe B gjorde Ervin en kjempeflott prestasjon da han tok 3 poeng. Det ble en solid 15. plass til slutt, men han kan også ta med seg en stappfull koffert med ratingpoeng. Jim, Geirr og Kenneth endte på 18, 25 og 36. plass med hhv. 2,5, 2 og 1 poeng. Alle tre kunne med litt hell vært høyere oppe på resultatlisten. Geirr hadde i hvert fall ett parti som skulle vært vunnet, men som han dessverre ikke fikk helt i mål.

Gruppe A                  Gruppe B                
 1. Pål Røyset       Tromsø  4.5/5  1. Kent-Ove Bredeli   Narvik  4.5/5
 2. Torben Søraas     Narvik  4.0   2. Mathias Hoel     Mosjøen 4.5
 3. Mads Vestby-Ellingsen Tromsø  3.5   3. Rune Borøy      Fauske  4.0
 (28 deltakere)               (38 deltakere)

Takk til Narvik Sjakklubb for et flott arrangement.

Masse bilder finnes på FB-sidene til Tromsø Sjakklubb. Utvalgte bilder finnes på vår side.
Alle foto: Anniken Vestby – Tromsø Sjakklubb