Umulig sjakkoppgave!?

quizDenne oppgaven har èn forutsetning. Reglene i sjakk har vært litt forskjellig gjennom tidene og følgende regel må derfor spesifiseres i dette partiet:

Når en spiller flytter en bonde til raden som er lengst fra utgangsstillingen, kan spilleren som en del av det samme trekket forvandle bonden til en hvilken som helst annen brikke. Den eneste begrensningen som gjelder er at man selvfølgelig ikke kan forvandle den til en ny konge. Alle andre sjakkbrikker er godkjente. Man er altså ikke nødt til å forvandle bonden til en dronning! Klarer du å løse oppgaven?