IM Kalle Kiik vant Gruppe A, mens Sortland Sk dominerte Gruppe B.

Advokatfirmaet Finn Chess International ble spilt 16-18. oktober og samlet 69 deltakere på Heggen videregående skole i Harstad. Årets turnering ble spilt med tre hurtigsjakkrunder fredag og fire langsjakkpartier lørdag og søndag.

A-gruppen ble vunnet av IM Kalle Kiik (bilde) foran GM Michael Feygin, begge med 6 poeng på 7 runder. Kiik vant innbyrdes oppgjør i femte runde. Tredjeplass gikk til Martin Valla etter seier mot GM Heikki Westerinen i siste runde. Sortland hadde tre deltakere med i denne gruppen. Best ble Martin Halsvik Larsen på en 14 plass, mens Kaj Roger Willumsen og Jon Fredrik Åsvang endte på hhv. 20 og 22 plass.

I B-gruppen dominerte Sortland fullstendig. Ola Torstein Endresen tok en flott turneringsseier med nesten perfekte 6.5 poeng av 7 mulige. På andreplass kom Vladimir Shabalin med 6 poeng, mens Håkon Tonulltre Natvig endte på tredjeplass med 5 poeng.

Resten av Sortlandsgjengen endte slik i B-gruppen:

Jim Ole Johnsen (9) Thomas Andersen (17) Wilfred Nymoen (18) Anders Inga (20) Geirr Alèn Rasmussen (22) Vegar Reinholtsen (23) Stein-Magne Pedersen (25) Fredrik Falch Bjørgan (26) og Ragnhild Skauen (28)

Posts created 541

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top